Royale Panache

Født 1999
Irsk Sportshest

Coille Mor Hill Clover Hill
Lawrencetown Lassy
Beechview Lass Hunters Delight
Beechview Golden Lady

Royale Panache, Pasja til vanlig, kom til oss høsten 2005. Sammen gikk vi oppover i klassene fra 100cm til 145cm. Hun tok flere seire i 140cm og hadde mange plasseringer i 130cm-145cm. Noen av hennes beste resultater er bronse utendørs og sølv innendørs i Young Rider NM i 2010, seier 140cm i Sverige og 4. plass i utendørs NM for Young Rider i 2011.

Pasja var en meget spesiell hest med helt bestemte meninger, men maken til konkurransehode skal man lete lenge etter. Hun visste når det gjaldt som mest og sviktet aldri i konkurranser.  Det ble også to føll på henne, Chira og Royal Legacy.

S.E. Embla

Født 2011
Norsk Varmblod
Oppdrettere: Nils og Åse-Berit Jamne

Favorit Ask Diamant de Semilly  Le Tot De Semilly
 Venise Des Cresles
Ukase Ter Putte  Darco
 Quinette Ter Putte
S.E. Chloé Crelido  Calido I
 Boria
Concordia  Corland
 Afrodite

Embla kom til oss som åring i 2012. Hun var en hest med mye personlighet og maken til snill og grei hest skal man lete lenge etter. Hun var med på alt og gjorde alltid sitt beste. Dette ga fine resultater på konkurransebanen. Hun ble nummer 5 i Breeders for 4-åringer og nummer 3 i HM for 4-åringer, hun var nesten alltid feilfri. Dessverre skadet Embla seg i ung alder og karrieren endte alt for tidlig. Hun fikk ett hoppeføll, Candibla, som viser gode takter i sporten.

Chira

Født 2015
Norsk Varmblod

Contendro I Contender  Calypso II
 Gofine
Bravo  Reichsgraf
 Ofarim
Royale Panache Coille Mor Hill  Clover Hill
 Lawrencetown Lassy
Beechview Lass  Hunters Delight
 Beechview Golden Lady

Chira er Pasja sitt første føll og er en meget trivelig liten dame. Håpet er at hun skal arve morens fine konkurransehode og bli en fremtidig sportshest for meg. Hun var på utstilling som 2-års hvor hun fikk blant annet 8 for type og kommentaren «Edel, feminin unghoppe av god type.» Hun presterte også godt som 4- og 5-åring, men slitt med en del skader de siste par årene. Vi håper at 2023 er året hvor hun kommer i gang igjen.

Candibla

Født 2015
Norsk Varmblod

Candillo Z Cassini I  Capitol I
 Wisma
Desy  Grundyman
Texas
S.E. Embla Favorit Ask  Diamant de Semilly
 Ukase Ter Putte
S.E. Chloé  Crelido
 Concordia

Candibla er Embla sitt føll. Hun er en stor hest som har brukt litt tid og er blitt en meget bestemt dame. Da hun var på utstilling som føll hadde dommerne mye fint å si:

«Feminint, edelt hoppeføll av god type med pent hode, velformet hals og god kroppsbygning. Meget god, velbalansert og veivinnende galopp.»

Også som 2-åring briljerte Candibla på utstilling og ble årets sprangbetonte 2-års hoppe i Norsk Varmblod. Hun har gradvis utviklet seg de siste årene og vi gleder oss til sesongen 2023.

Royal Legacy

Født 2016
Norsk Varmblod

Lux Z Lord Calando  Lord
 Perra
Apocalypte Z  Ahorn Z
 Sanntona
Royale Panache Coille Mor Hill  Clover Hill
 Lawrencetown Lassy
Beechview Lass  Hunters Delight
 Beechview Golden Lady

Royal Legacy, Lillegutt til vanlig, er Pasja sitt andre føll. De første leveårene bodde han på Stall Kubberød i Moss sammen med en jevngammel kompis, Cepporosso, før han flyttet hjem igjen til Lier. Lillegutt kan best sammenlignes med Emil i Lønneberget – mener alt godt, men ikke alle påfunn blir like godt tatt i mot av oss på to ben.