Samarbeidspartnere 2017-04-17T13:44:24+00:00

Samarbeidspartnere

Mette Hansson

Dyrlege, MDNV, MHVF
Spesialist i hestesykdommer

 Flere ganger jeg har vært rundt og behandlet har jeg sett behovet for å ha en veterinær man kan konsultere med for å få den beste oppfølgingen av dyret. Mette Hansson ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole (NVH) i 1992 og har jobbet i Drammen siden det. I 2007 avla hun spesialisteksamen og er en av 5 godkjente spesialister i hestesykdommer. Hun er faglig aktiv og driver kontinuerlig oppdatering innen hestemedisin gjennom kurs og kongresser nasjonalt og internasjonalt.

Mette har særlig interesse for sportsmedisin, halthetsutredning og reproduksjonsarbeid. Hun har moderne mobilt utstyr med mulighet til å undersøke hesten på stallen, men kan også tilby utredning og oppstalling av hester ved sin klinikk i Lier.

For mer informasjon, se www.hesteveterinæren.no.

mette-hansson

Tine Aavik

Kiropraktor

Hvis jeg skulle være utilgjengelig av en eller annen grunn anbefaler jeg mine pasienter å ta kontakt med Tine, Hun har samme bakgrunn som meg og vi jobber etter de samme prinsippene. Tine har en mastergrad i kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England. I tillegg til dette har hun tatt etterutdannelse i dyrekiropraktikk gjennom International Academy of Veterinary Chiropractic (IAVC) og er autorisert medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Hun har variert erfaring fra hestemiljøet og er tidligere sprangrytter.
For mer informasjon se http://www.dyrekiro.net/

Melhus Dyreklinikk

Veterinærklinikk, Trondheim

En gang i måneden er jeg i Trondheim for å behandle hester og hunder. Hundene behandler jeg ved Melhus dyreklinikk og kan derfor tilby et godt samarbeid med veterinærene på klinikken slik at vi kan sikre god tverrfaglig oppfølging av pasientene. På klinikken jobber fire dyktige veterinærer med lang erfaring og ulike interesser og spesialfelt.
For mer informasjon se http://www.melhusdyreklinikk.no/