Mine hester 2017-11-26T18:54:47+00:00

Royale Panache

Født 1999
Irsk Sportshest

Coille Mor Hill Clover Hill
Lawrencetown Lassy
Beechview Lass Hunters Delight
Beechview Golden Lady

Royale Panache, Pasja til vanlig, har jeg hatt siden høsten 2005. Sammen har vi gått oppover i klassene fra 100cm til 145cm. Hun har flere seire i 140cm, mange plasseringer i 130cm-145cm. Noen av hennes beste resultater er bronse utendørs og sølv innendørs i Young Rider NM i 2010, seier 140cm i Sverige og 4. plass i utendørs NM for Young Rider i 2011.

Pasja var en meget spesiell hest med helt bestemte meninger, men maken til konkurransehode skal man lete lenge etter. Hun visste når det gjaldt som mest og sviktet aldri i konkurranser.  Det ble også to føll på henne, Chira og Royal Legacy.

S.E. Embla

Født 2011
Norsk Varmblod
Oppdrettere: Nils og Åse-Berit Jamne

Favorit Ask Diamant de Semilly  Le Tot De Semilly
 Venise Des Cresles
Ukase Ter Putte  Darco
 Quinette Ter Putte
S.E. Chloé Crelido  Calido I
 Boria
Concordia  Corland
 Afrodite

Embla ble kjøpt som åring fra oppdretterne og har siden vært hos oss. Hun er en hest med mye personlighet og skjønner ikke helt hvorfor man ikke bare kan ta livet med ro og kose seg i solen hele året. Men maken til snill og grei hest skal man lete lenge etter. Hun er med på alt og gjør alltid sitt beste. Noe som har resultert i veldig fine resultater så langt på konkurranse banen. Som 4-åring fikk hun et hoppeføll, Candibla. Dette førte til at hun henger en årsklasse etter i konkurranser. I fjor deltok hun i Breeders for 4-åringer hvor hun ble nr 5, og HM for 4-åringer hvor hun ble nr 3. 2017 sesongen begynte like bra som 2016 endte, men så har vi vært uheldige med forskjellige skader. Nå er hun under opptrening og vi håper hun får en god sesong igjen neste år.

Chira

Født 2015
Norsk Varmblod

Contendro I Contender  Calypso II
 Gofine
Bravo  Reichsgraf
 Ofarim
Royale Panache Coille Mor Hill  Clover Hill
 Lawrencetown Lassy
Beechview Lass  Hunters Delight
 Beechview Golden Lady

Chira er Pasja sitt første føll og er en meget trivelig liten dame. Håpet er at hun skal arve morens fine konkurransehode og bli en fremtidig sportshest for meg. Hun var på utstilling som 2-års hvor hun fikk blant annet 8 for type og kommentaren «Edel, feminin unghoppe av god type.»

Candibla

Født 2015
Norsk Varmblod

Candillo Z Cassini I  Capitol I
 Wisma
Desy  Grundyman
Texas
S.E. Embla Favorit Ask  Diamant de Semilly
 Ukase Ter Putte
S.E. Chloé  Crelido
 Concordia

Candibla er Embla sitt føll. Hun er en stor 2-åring som er veldig snill, men veldig bestemt. Hun var på utstilling som føll og dommerne hadde mye fint å si:

«Feminint, edelt hoppeføll av god type med pent hode, velformet hals og god kroppsbygning. Meget god, velbalansert og veivinnende galopp.»

Også som 2-åring briljerte Candibla på utstilling og ble årets sprangbetonte 2-års hoppe i Norsk Varmblod. Blir spennende å se hvordan utviklingen som ridehest blir.

Royal Legacy

Født 2016
Norsk Varmblod

Lux Z Lord Calando  Lord
 Perra
Apocalypte Z  Ahorn Z
 Sanntona
Royale Panache Coille Mor Hill  Clover Hill
 Lawrencetown Lassy
Beechview Lass  Hunters Delight
 Beechview Golden Lady

Legacy er Pasja sitt andre føll. For tiden står han på Stall Kubberød i Moss sammen med en jevngammel kompis, Cepporosso. Han er en veldig snill og mild herremann som det blir spennende å følge utviklingen til.